A LA VENDA AL NOVEMBRE

Sony presenta un nou 'walkman' en la gamma alta de preu

El dispositiu es posarà a la venda el pròxim mes de novembre per uns 830 euros

walkman-sony

Sony ha posat data a la comercialització al nostre mercat del seu nou ‘walkman’ model NW-ZX507 que es caracteritza per permetre escoltar música a través de diverses fonts amb Android i wifi, oferint en qualsevol situació reproducció de qualitat alta.

Entre altres prestacions, el dispositiu inclou suport DSEE HX per escalar la música d’arxiu a una qualitat pròxima a l’alta resolució. Aquest processador funciona fins i tot mentre s’està escoltant música en streaming. Destacar que és compatible amb Hi-Res Audio Wireless de LDAC, per la qual cosa l’usuari accedirà a reproducció de qualitat, sigui quin sigui l’estil d’escolta.

Elements de disseny

El nou ‘walkman’, posicionat en la gamma alta, aporta un xassís amb un marc d’alumini  i un bloc de coure que afavoreixen un so nítid, mentre que el FTCAP (condensador d’alt polímer) desenvolupat recentment i el condensador elèctric de doble capa, aconsegueixen un nivell de greus enèrgic. Les peces d’àudio, que inclouen una soldadura i una bona resistència de so, ofereixen veus i sons clars.

Accés a biblioteca sonora

Amb Android i wifi es pot accedir a milions de cançons a través del ‘walkman’ per escoltar-les en streaming o descarregar-les. També és possible la connexió a un PC per accedir a la col·lecció personal de música.

Senzill en l’ús

El dispositiu integra una pantalla HD de 3,6 polzades amb plafó tàctil, així com un port USB Type-C i la ranura per a una targeta micro SD, cosa que unida a les tecles laterals, faciliten la gestió de l’aparell.  Està disponible en negre, i aporta una durada de bateria de fins a 20 hores. És compatible amb la Sony Original Music Player App per personalitzar el so.

Preu

El model NW-ZX507 (64 GB) tindrà un preu aproximat de 830 € i estarà disponible a partir del novembre del 2019.

Temes:

Sony +Digital