DIES DE DESCANS

15 dispositius tecnològics per disfrutar durant l'estiu

A la maleta ja s'han guanyat un lloc de preferència els 'gadgets' tecnològics, per ser molt capaços per ajudar i millorar els merescuts dies de relax

ace-2

Per als que pensen que la tecnologia és una eina capaç de donar suport, seguretat i plaer durant el viatge cap a altres països, als llocs on s’ha somiat arribar durant tot l’any, a la platja, la muntanya o simplement en els moments de lleure a casa, aquí teniu unes quantes recomanacions. El millor és que, després de les vacances, continuaran sent útils tot l’any.

Braçalet intel·ligent Fitbit Ace 2

Pensada per als més petits de la casa, pot resultar de gran utilitat per a pares o tutors, ja que permet estar en contacte amb ells de manera discreta i segura.

Aquest braçalet, de notable resistència, és submergible i incorpora una protecció contra els cops per a la pantalla, està disponible en diferents colors i té accessoris amb diferents estampats. Ace 2 de Fitbit destaca pel seu software amb reptes motivadors per mantenir els nens actius i pels seus avatars i fotos de perfil amb temes infantils. Ace 2 està disponible en color síndria i verd o cel nocturn i groc neó.

Lector Kobo Aura H2O

El dispositiu de lectura Kobo Aura H2O Edition 2 és resistent a l’aigua (dolça o salada), per la qual cosa pot viatjar sense problemes.  Té altres avantatges: redueix l’exposició a la llum blava per millorar la lectura nocturna; també emet llum amb el to adequat en funció del moment del dia, des de llum blanca solar fins a llum taronja tipus espelma.

La pantalla és de tinta electrònica d’alta definició, de 6,8”. Té 8 GB de capacitat d’emmagatzemament i amb una càrrega la bateria dura setmanes. Cal destacar que es pot dissenyar l’experiència de lectura amb la funció TypeGenius, que ofereix ajustaments de gruix i nitidesa i permet triar entre més de 50 mides i 11 tipus de font. Es poden ajustar els marges, ressaltar passatges, escriure notes i buscar paraules al diccionari integrat. L’aplicació gratuïta de Kobo fa possible començar a llegir en aquest llibre i seguir a l’smartphone, tauleta o ordinador.

Smartphone Xiaomi Mi A3

Per als que confien en un mòbil amb una bona càmera per capturar instantànies per vacances, el  Xiaomi Mi A3, amb un preu inferior als 250 euros, compta amb triple càmera de 48MP amb gran angular i un avançat sensor d’1/2 polzades.  Integra gran angular de 8 megapíxels que detecta quan s’estan capturant escenes de gran amplitud i recomana canviar de mode per obtenir una millor imatge. La detecció automàtica d’escenes a través d’IA incorporada ajusta cada foto.

A la part frontal s’ubica una càmera amb sensor de 32 megapíxels amb IA, cosa que li facilita capturar més detalls en condicions de poca llum. L’opció de selfie panoràmic permet fer fotografies de grup. La funció palm shutter acciona el temporitzador a través d’un gest i evita que la càmera es mogui al pressionar el botó de l’obturador. L’equip té una pantalla lleugerament superior a les 6 polzades, i una bateria de 4030mAh que accepta càrrega ràpida de fins a 18 watts a través d’USB de tipus C.

Rellotge intel·ligent Michael Kors Sofie

El rellotge intel·ligent Michel Kors Sofie té una resistent carcassa d’acer inoxidable i compta amb protecció IP67 contra la pols i l’aigua. Les corretges són intercanviables. La pantalla és rodona d’1,19 polzades, tàctil. Incorpora l’opció Always On que permet, sobre un fons negre, mostrar l’hora en tot moment.

El seu processador dona un rendiment ràpid i s’acompanya de 4 GB de memòria interna per portar música i instal·lar aplicacions. Entre d’altres, fa funcions de seguiment de l’activitat física i rep les notificacions de l’smartphone. El sensor de llum ambiental variarà la brillantor de la pantalla per acomodar-lo a les condicions lluminoses. Compta amb control per veu i permet quantificar el son. Està disponible en diferents versions, una afegeix control del ritme cardíac. 

Auriculars 1More iBFree Sport

La firma 1More té en el seu portafoli els iBFree Sport, uns auriculars de disseny esportiu sense cables amb connexió Bluetooth. Estan disponibles en colors molt estiuencs, tenen un pes lleuger i ofereixen bona qualitat de so, avalat per aptX Coding que amplifica l’estèreo.

L’avantatge és que no necessiten endoll ni cables i estan recomanats per a l’ús de l’esport. Destaquen per un disseny ergonòmic en angle de 45° que coincideix naturalment amb els canals auditius, per a un ajustament segur, un aïllament acústic correcte i so íntim. Ofereixen una autonomia de vuit hores en reproducció de música.

Tauleta resistent de Panasonic G1

La ‘tablet’ G1 de Panasonic és d’alta resistència i adequada per a una vida en exteriors. Gràcies a la seva pantalla multitouch capacitativa per als 10 dits, el seu llapis digitalitzador i els seus ports configurables de manera flexible, aquest dispositiu –sistema operatiu Windows 10– està pensat per respondre amb suficiència fora de casa.

Permet visualitzar documentació en alta definició i imatges a l’exterior, utilitzant les opcions de connectivitat per garantir la disponibilitat de dades en qualsevol moment. És un model que pot transportar-se sense problemes a qualsevol lloc de vacances i, després, tornar a la feina dura.

Ordinadors ultrafins Asus VivoBook S15

Per no perdre el contacte amb el món laboral o senzillament per utilitzar-lo com a eina de lleure en vacances, els nous VivoBook S15 d’Asus són portàtils que per les seves característiques resultaran útils. Són lleugers i venen equipats fins i tot amb processadors Intel Core i7 de 8a generació. Es caracteritzen per les seves frontisses ErgoLift i pantalles NanoEdge amb marcs ultrafins. Tenen una pantalla de 15,6 i estan disponibles en cinc combinacions de colors i textures.

La frontissa ErgoLift replica les sensacions dels teclats de sobretaula i la pantalla NanoEdge procura una experiència visual més immersiva. La frontissa ErgoLift permet escriure còmodament, ja que inclina el teclat 3,5 graus a l’obrir la pantalla. L’S15 adopta un sistema d’emmagatzematge doble compost per un SSD de fins a 512 GB i un HDD de 2 TB que ofereix una òptima velocitat d’accés i capacitat.

Auriculars sense cable Tune 120TWS de JBL

JBL ha posat al mercat els auriculars sense fil Tune 120TWS que sumen tecnologies que milloren la qualitat de so i l’autonomia de l’equip. Disponibles en negre, blau i blanc, el seu estoig de càrrega portàtil proporciona fins a 16 hores de reproducció. Cal destacar que amb 15 minuts de càrrega dona fins a una hora de reproducció.

Els Tune 120TWS permeten connectar amb Siri o amb l’assistent de Google. Només s’ha de tocar l’auricular per activar el comando, bé per trucar per telèfon, o escoltar música.

Altaveu submergible Wonderboom 2

Ultimate Ears ha llançat aquesta nova generació d’altaveu portàtil, amb sistema Bluetooth. Ofereix un so de 360º i greus addicionals. Compta amb un nou mode Outdoor Boost, una bateria de 13 hores de durada, un grau de protecció IP67, un aparellament estèreo Double Up i un cridaner teixit de punt de dos tons.

La nova funció Outdoor Boost està especialment adaptada per al’escolta en exteriors. Si s’activa, es disfruta d’un so més alt i nítid amb un equalitzador integrat i preajustat per a ús fora de casa. Per descomptat a la piscina, ja que flota.

Braçalet Xiaomi Mi Smart Band 4

Xiaomi acaba de llançar el seu braçalet intel·ligent Smart Band 4 que, en relació amb el model anterior, aporta una pantalla més gran i, sobretot, disposa d’un plafó en color i diu adeu al botó de control. Hi ha una versió amb NFC per a pagaments mòbils.

El model és lleuger (21 grams de pes) i té una pantalla de 0,95 polzades. Destaca per disposar de sensor de ritme cardíac. És un model que respon bé en activitats esportives sobretot en natació ja que és resistent a l’aigua fins a 50 metres, i implementa opcions en el software per quantificar diferents tipus d’exercici.

Apple auriculars AirPods

Els AirPods d’Apple venen amb el xip H1, que proporcionen un 50% més de temps de conversa, control per veu en mode de mans lliures i l’opció de càrrega sense fil. Aquesta segona generació de la marca de la poma inclou l’estoig de càrrega estàndard o un de càrrega sense fil, que permet activar-los dins i fora de casa. Tots dos permeten carregar els auriculars per utilitzar-los durant més de 24 hores en total. L’estoig de càrrega sense fil és compatible amb la tecnologia Qi, i un indicador LED ubicat en la part davantera permet comprovar el nivell de bateria.

Altres avantatges destacats són que es connecten fàcilment amb tots els dispositius, i que milloren la qualitat de so.

Disco My Passport SSD de WD

Aquest disc d’emmagatzemament portàtil es caracteritza per transferències ultraràpides. Inclou protecció de contrasenya a través del xifratge del hardware, que ajuda a mantenir segur el contingut. Presenta un disseny compacte i és resistent als impactes.

My Passport SSD proporciona velocitats de lectura que arriben als 540 MB/S i disposa d’un port USB Type-C per transferir dades, cosa que afavoreix descarregar les fotos de les vacances preses ambl’smartphone. Dissenyat per a Mac o PC, és compatible amb els ports USB tipus C i A, i està llest per utilitzar-se amb USB Type-C. Suporta caigudes de fins a 1,98 metres. Capacitat de 2 TB, 1 TB, 512 GB i 256 GB, segons versió.

Samsung Galaxy Buds

Els Galaxy Buds són uns auriculars in-ear que Samsung ha desenvolupat en col·laboració amb la firma especialista de so AKG. A més de per escoltar música es poden utilitzar com a mans lliures. Inclouen dos micròfons dotats de tecnologia adaptativa que fa servir un micròfon interior i un altre d’exterior a cada auricular perquè la veu s’enviï clarament. Pesen poc: 58 grams.

L’autonomia és bastant generosa, ja que aguanta fins a sis hores de transmissió en temps real amb l’avantatge que es poden carregar sense fil, per exemple, a través del sistema de càrrega inversa del Galaxy S10. Disposen de connectivitat Bluetooth 5.0, que aconsegueix una transmissió estable. Compta amb uns petits plafons tàctils per fer algunes funcions bàsiques com per exemple interrompre les cançons.

Amazon tablet Fire 7

El Fire 7 és l’última tauletad’Amazon  i aporta un processador més ràpid i 16 o 32 GB de memòria interna ampliable mitjançant targeta microSD. Un bon producte per utilitzar aquestes vacances.

Compta amb una pantalla IPS de 7” que també millora la reproducció precisa del color.  Una altra característica útil és que, segons els resultats de les proves de caiguda, el Fire 7 és el doble de resistent que altres models de la competència i suporta esquitxades, cops i el desgast diari. Quant a la bateria, dura fins a set hores per llegir, escoltar música, mirar sèries o pel·lícules, i navegar per internet. Disposa d’un sistema de càmeres frontal i posterior.

Auriculars Ebon Go de SPC

Els auriculars Ebon Go de SPC estan disponibles en tres colors diferents, destaquen perquè el pes de la base de càrrega s’ha reduït en un 52% respecte al seu germà gran, i ara són molt més compactes. Mantenen el mateix disseny que SPC Ebon, però amb diverses característiques actualitzades, sobretot, la qualitat del so, ja que el seu software d’àudio s’ha millorat en gran manera, així com els seus greus. 

Temes:

+Digital