Investigació

Detingut un home per presumptament matar una dona amb arma blanca a València

S’investiga si és violència de gènere i les circumstàncies en les quals la filla de la víctima s’ha precipitat des d’un segon pis

Daniel Tortajada

Agents de la Policia Nacional investiguen la mort d’una dona de 34 anys per ferida d’arma blanca i la caiguda de la seva filla, una menor de 13, des d’un segon pis a un pati interior d’una finca a Sagunt (València). Un home de 39 anys ha sigut detingut i s’investiga si es tracta d’un possible cas de violència de gènere, segons han confirmat a Europa Press fonts de la investigació.

La difunta és una dona de 34 anys per ferida d’arma blanca, mentre que la filla, que s’ha precipitat des d’un segon pis a al pati interior de la finca, és una menor de 13 anys. Després d’aquests fets ha sigut detingut un home de 39 anys.

Els fets han passat a la tarda d’aquest dimecres i la Policia Nacional ha obert una investigació per aclarir les circumstàncies de l’esdevingut.

Fonts de la investigació han informat a Europa Press que els agents han trobat la dona ja morta, mentre que la menor ha sigut traslladada a l’hospital. Sobre aquesta última, s’investiga si la caiguda que ha tingut ha sigut accidental o si, per contra, ha sigut provocada.