A Sant Andreu

Vídeo | Desmantellada una platació de marihuana al barri de la Trinitat Vella de Barcelona

  • Especial multimèdia | La plaga de la marihuana

  • Una nova màfia sorgeix en el negoci de la marihuana

  • Els amos de la marihuana: així s’ha estès el càrtel lituà

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona han desmantellat una plantació de marihuana i un punt de venda de droga en un pis del districte de Sant Andreu, i han detingut una persona i n’investiguen dues més.

Durant l’entrada i el registre d’aquesta vivenda, situada a la Via Bàrcino, al barri de la Trinitat Vella, que es va produir ahir cap a les 9.00 hores, els agents van requisar 42 plantes de marihuana i 1.200 grams de marihuana, a més de haixix, segons han informat Efe fonts dels Mossos.

La persona arrestada en aquest dispositiu judicial tenia una ordre de detenció vigent per fets similars, i està acusada d’un delicte contra la salut pública i de defraudació de fluid elèctric.

La investigació policial es va iniciar arran d’unes informacions que alertaven de la presència de diverses persones en aquest pis, que utilitzaven per al cultiu i la venda de droga.

Els dispositius de vigilància van permetre verificar aquests fets i, per ordre judicial, ahir es va practicar l’entrada i el registre d’aquesta vivenda.