Assassinat

Esquarterada a Hong Kong una popular model i ‘influencer’

La policia, que ha detingut els exsogres i l’excunyat d’Abby Choi, afirma que l’horrorós crim es devia a una disputa pels seus diners

Instagram

La policia de Hong Kong va detenir tres persones per l’assassinat i esquarterament d’una model de 28 anys després d’una disputa financera amb la família del seu exmarit, van informar dissabte les autoritats. Parts de les restes de la coneguda ‘influencer’ Abby Choi, que la setmana passada va sortir a la portada digital de la revista de moda ‘L’Officiel Monaco’, van ser trobats a la casa on va ser desmembrada, va indicar la policia.

«Encara n’estem buscant el cap», va declarar als periodistes el superintendent Alan Chung després de revelar que les extremitats de la dona van ser trobades dins d’un frigorífic. A la casa hi havia una serra elèctrica i una picadora de carn que va ser utilitzada per triturar la carn humana, va detallar Chung. Al lloc van deixar «dues olles de guisat que es creu que contenen teixit humà», va afegir.

El pare, la mare i el germà gran de l’exmarit de Choi han sigut arrestats i enfrontaran càrrecs d’assassinat, va assenyalar Chung. «Creiem que la víctima i la família del seu exmarit tenien moltes disputes financeres sobre grans quantitats de diners», va indicar. «Algú d’ells estava insatisfet amb la manera com la víctima administrava els seus béns, una disputa que es va convertir en un motiu per matar», va afegir.

Choi va ser declarada desapareguda dimecres. Va ser vista per última vegada pel germà del seu exmarit, que era el seu xòfer. La policia va assegurar que la família havia mentit per enganyar els investigadors.

La casa va ser llogada feia poc i no tenia mobles, una condició que suggereix que va ser preparada per guardar-hi el cos de Choi, va indicar el superintendent policial.