A Torredembarra

Mor a Tarragona un home al mirar de rescatar un gos que va caure per un penya-segat

El mort, de 32 anys, va caure al buit uns 10 metres; l’animal no va patir ferides de consideració

Un home de 32 anys i nacionalitat polonesa ha mort a la localitat tarragonina de Torredembarra al caure al buit uns 10 metres quan intentava rescatar en un penya-segat al costat del mar un gos que s’havia estimbat accidentalment.

Fonts dels Mossos han informat a EFE que a les 20.42 hores de la tarda d’ahir van ser alertats que un home havia caigut pel penya-segat de Roquer, a la zona del far de Torredembarra, on la víctima passejava amb el seu germà.

L’home, que estava de passada a Torredembarra, va veure una parella que passejava per la zona amb el seu gos i com ’lanimal queia accidentalment pel penya-segat.

Quan l’home estava al precipici per intentar rescatar l’animal, que no va patir ferides, va caure al buit, en una zona de difícil accés per terra.

La víctima, en principi, es trobava conscient quan va caure al fons del penya-segat, però va morir poc després en aquest lloc a conseqüència d’una parada cardiorespiratòria, segons han informat el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i la Policia Local de Torredembarra.

Els Bombers de la Generalitat, segons han explicat a EFE fonts d’aquest cos, van traslladar a la zona un helicòpter per rescatar-ne el cos, però com que no va ser possible recuperar-lo per terra el van portar a una zona pròxima al mar, on finalment el va evacuar una embarcació de Salvament Marítim.