Sierra Nevada

Un nadó de quatre mesos i un nen de dos anys, entre els ferits per un despreniment de pedres a Sierra Nevada

Fins al lloc s’han traslladat maquinària pesada, experts en conservació de carreteres i geotècnics que treballen a l’A-395, a l’altura de Güejar-Sierra, a Granada

Els serveis d’Emergències 112 Andalusia han confirmat que entre els cinc ferits del despreniment d’aquest diumenge a l’A-395 a l’altura de Güejar-Sierra, a Granada, hi ha un nadó de 4 mesos i un nen de 2 anys, a més de dues dones de 36 i 60 anys i un home de 65. Tots han sigut evacuats a l’Hospital de San Cecilio.

Maquinària pesada, experts en conservació de carreteres i geotècnics treballen a l’A-395 al seu pas per Güejar-Sierra (Granada) després del despreniment del pendent que ha tingut lloc aquest diumenge, deixant cinc ferits, així com talls al quilòmetre 16 d’aquesta carretera i el 7 i 8 de l’A-4030.

Diversos ciutadans han trucat al telèfon 112 minuts abans del migdia per informar que hi havia hagut un despreniment del pendent que havia provocat ferides a diverses persones i afectat alguns vehicles. Així mateix, un hotel de la zona ha sigut evacuat de forma preventiva.