SINISTRALITAT VIÀRIA

A la presó el conductor borratxo que va provocar l’accident que li va costar la vida al jugador del Fuentes Luismi López

La Guàrdia Civil deté l’infractor pels possibles delictes d’homicidi per imprudència, conducció temerària i per conduir amb taxes positives d’alcohol

Un jove de 23 anys ha mort aquesta nit en un accident de trànsit a l’N-232 a Fuentes de Ebro a la província de Saragossa. Es tracta de Luis Miguel López, ‘Luismi’, jugador del CD Fuentes, equip que milita en regional preferent grup III i que ha volgut mostrar, a través de les xarxes socials, la consternació que senten. El jove tornava a Saragossa després de l’entrenament i pel que sembla anava acompanyat per un altre jugador de l’equip que ha resultat il·lès. L’autor del sinistre va ser detingut i acaba de decretar-se la presó provisional del sospitós.

Els dos vehicles implicats en el succés, que ha tingut lloc cap a les 23.00 hores en el quilòmetre 214 de l’esmentada carretera, han col·lidit de forma frontal als voltants de l’empresa Saica. El mort era el conductor d’un dels dos turismes. El conductor de l’altre vehicle ha sigut detingut pels presumptes delictes d’homicidi per imprudència, conducció temerària i per conduir amb taxes positives d’alcohol. Aquesta persona queda a disposició judicial en el matí d’aquest divendres.

Fins al lloc de l’accident es va desplaçar la Guàrdia Civil que ha donat pas alternatiu a la carretera fins a la retirada dels vehicles.

La tragèdia s’ha produït només unes dates després que Fuentes visqués una jornada històrica amb motiu del seu duel de Copa del Rei amb l’Osasuna, equip de Primera Divisió, que va guardar un minut de silenci abans de l’entrenament d’aquest divendres. Luismi López va jugar aquell partit com a titular amb el número 4 a l’esquena. «Estem destrossats. Luismi era molt bon xaval que sempre estava amb un somriure a la boca. Estava treballant i estava una mica preocupat perquè se li acabava el contracte en dues setmanes», lamenten entre llàgrimes des de la directiva del CD Fuentes, que ha decidit ajornar el seu partit d’aquest cap de setmana davant l’estat anímic de la plantilla i la resta d’integrants del club. «El dia històric que vam jugar la Copa davant Osasuna s’ho va passar en gran. Va disfrutar moltíssim amb la gent. Es feia estimar perquè era molt bon noi», afegeixen.

Amb aquesta víctima mortal ja són 67 les que s’han produït a l’Aragó en vies urbanes a interurbanes aquest any. Precisament aquest diari informava en l’edició d’aquest dijous com el 2022 s’ha convertit en un dels més tràgics en la comunitat quant a accidents de trànsit es refereix.