Després d’una alerta veïnal

Detinguts dos companys de pis a Alacant per agredir-se mútuament amb ganivets i tisores

Quan la Policia Local va arribar al domicili va trobar els dos individus amb diverses ferides sagnants i objectes i estris trencats durant la baralla

La Policia Local d’Elx ha detingut dues persones que van protagonitzar una agressió mútua en un domicili ubicat al carrer Diagonal, on tots dos comparteixen pis. Els fets es remunten al 18 de setembre passat quan, cap a les 00.19 hores, diverses dotacions de la Policia Local van ser mobilitzats a aquesta zona davant l’alerta veïnal per una forta baralla en la qual s’estarien trencant portes i estris.

Una vegada al lloc, els agents van poder sentir el soroll de la discussió des de la via pública. Així, van accedir fins a la porta de la vivenda, on van trobar un dels implicats amb diverses ferides sagnants al rostre, braços i tors. L’altre implicat en la baralla es trobava al final del passadís de la vivenda, amb similars lesions. 

Segons fonts policials, el primer dels implicats va assenyalar que la baralla havia sigut iniciada per l’altra part, sense motiu aparent, i carregant contra la seva persona amb ganivets i tisores, per la qual cosa es va veure obligat a defensar-se. Tanmateix, l’altre individu va donar la versió contrària del succeït, sense concretar el motiu de la violenta reacció del seu company de pis, que és fill de la seva actual parella. La vivenda reflectia el resultat de la baralla, amb diversos objectes pel terra i sang a terra i parets, així com els ganivets i tisores utilitzades.

D’aquesta manera, els dos homes, de 26 i 33 anys, que presentaven ferides obertes que van requerir punts de sutura, van ser detinguts per l’agressió mútua i traslladats a dependències policials.