accident mortal

La família trencada dels ciclistes de Rubí: «Les morts de Miguel i José María no poden quedar impunes»

El president del Club Ciclista Rubí, i supervivent del mortal atropellament de dos homes a Castellbisbal, relata el succés: «El conductor va accelerar i ens va fer una ‘peineta’»

Junt amb la federació catalana, l’entitat prepara una manifestació dissabte vinent a l’Ajuntament de Rubí per homenatjar les víctimes

Dues vides construïdes entorn d’una passió: el ciclisme. Dues vides que ja no tornaran. Diumenge un cotxe va atropellar Miguel Moya i José María de la Torre a la carretera que connecta Martorell amb Castellbisbal mentre tornaven d’una sortida amb les seves bicis. El conductor no va frenar. Va fugir i fins i tot va fer una ‘peineta’ després de prémer l’accelerador veient el rastre de sang que deixava el seu pas. Avui les seves dones, fills, nets i amics ploren les seves pèrdues: famílies unides entorn del Club Ciclista de Rubí. El seu president, desolat, implora justícia. «Per ells i pels que vindran: la societat ha de conscienciar-se i les administracions han de ser contundents», demana Pedro Cancio.