Festival de música

Tres detinguts al Reggaeton Beach Festival Santander per agredir policies

Alguns assistents a aquesta cita van ser atesos a Valdecilla per punxades, si bé fins ara tots han donat negatiu en drogues

Feed

Tres joves van ser detinguts ahir, en el marc del Reggaeton Beach Festival Santander, celebrat a la Campa de La Magdalena, per agredir agents de la policia local. A més, dos tenien drogues.

La primera detenció es va produir cap a les 21.15 hores, quan els agents van acudir, a requeriment del personal de seguretat privada del concert, a treure’n un jove que s’havia vist implicat en una baralla.

Quan els agents van procedir a la identificació, el noi va reaccionar «de maneraviolenta» contra un d’ells i li va clavar un cop de puny. És per això que va ser detingut i es van instruir contra ell diligències judicials per suposat delicte d’atemptat a l’autoritat.

Poc després de mitja hora, els agents van observar dos joves, un noi de 28 i una noia de 27 que intentaven eludir el control d’accés al concert.

Quan en aquell moment un agent va intentar identificar el jove, el noi va reaccionar «de manera violenta» i li va clavar una manotada. A més, mentre l’estava detenint, la noia que estava amb ell va agafar el policia pel cap.

Tots dos es van aconseguir escapar en un primer moment, però van ser localitzats a la platja de Bikinis i van ser detinguts. A més, van ser denunciats administrativament per tenir, ella, marihuana i haixix i, ell, tres grams de cocaïna, segons ha informat en un comunicat la policia local.

D’altra banda, alguns dels assistents en aquest festival van haver de rebre assistència sanitària a l’Hospital Marqués de Valdecilla per punxades, si bé totes les proves fetes fins al moment han donat negatiu en drogues.