Abús sexual

Un avi paga 100 euros als pares d’una nena per violar-la a Castelló

L’home ha sigut detingut al Parc Ribalta com a presumpte autor dels delictes de prostitució i corrupció de menors

Agents de la Policia Nacional han detingut al Parc Ribalta de Castelló un home de 78 anys com a presumpte autor d’un delicte de prostitució i corrupció de menors, ja que suposadament va pagar 100 euros pels serveis sexuals d’una menor. A més, van ser arrestats per aquests mateixos delictes els pares de la jove, la qual va ser identificada com a presumpta autora d’un furt amb la tècnica de l’abraçada carinyosa.

Mentre patrullaven pel Parc Ribalta de la ciutat, una patrulla de Policia Nacional va ser requerida per una parella, que havia observat a l’interior d’aquest parc que un home d’avançada edat estava al costat d’una persona molt jove, la qual podria ser menor d’edat, es trobaven agafats de la mà i realitzant algun tipus de tocament i conducta sexual a la via pública.

A l’acostar-s’hi, els agents van observar un home d’avançada edat en un banc amb una noia asseguda a la seva falda en actitud clarament d’índole sexual, el qual va manifestar que havia contractat els seus serveis sexuals a través d’una trucada pagant per això 100 euros.

Davant aquests fets, els agents van detenir aquest home, de 78 anys, com a presumpte autor dels delictes de prostitució i corrupció de menors.

La menor va ser traslladada a la Comissaria Provincial a efectes de protecció i va ser posada sota la tutela dels Serveis Socials. Després de les gestions i diligències oportunes per a l’esclariment dels fets, es va procedir a la detenció dels seus pares i/o representants legals pels delictes de prostitució i corrupció de menors.