Davant la mirada dels nens

Un cocodril ataca la seva cuidadora en una festa infantil a Utah

  • En el vídeo es pot observar com el rèptil li agafa la mà i la introdueix dins del tanc d’aigua

Linday Bull, una cuidadora del zoològic nord-americà Scale and Tails –situat a West Valley City, Salt Lake City, Utah– va ser atacada per un cocodril, anomenat Darth Gator, el passat dissabte quan li anava a donar menjar. L’atac, que va durar aproximadament un minut, va succeir davant l’atenta mirada dels nens –que es trobaven darrere de la vitrina que separa els visitants dels animals– quan celebraven una festa d’aniversari.

En el vídeo –gravat per un dels visitants– es pot observar com la cuidadora fica el braç i el rèptil li atrapa la mà esquerra, arrossegant-la dins del tanc. Malgrat el perill, Donnie Wiseman, un dels visitants, no va dubtar a tirar-se a la piscina per ajudar la cuidadora a escapar-se de la seva presa. Sense cap tipus d’escrúpol Wiseman va pujar al llom del rèptil i, seguint les instruccions de Bull, va aconseguir immobilitzar-lo. L’home es va quedar a sobre del cocodril fins que la cuidadora va poder desprendre-se’n i, amb l’ajuda d’una tercera persona, va aconseguir posar-se fora de perill del rèptil.

Després de l’atac, la cuidadora va ser traslladada a un hospital per ser intervinguda quirúrgicament pels danys que va patir a la màEl propietari del centre, Shane Richins, va assegurar a mitjans locals d’Utah que Wiseman i l’altre home que va anar a ajudar-la «probablement li van salvar el braç i possiblement la vida».