Accident al Baix Empordà

Un jove de 17 anys, en estat crític després de ser atropellat a Torroella de Montgrí

  • La conductora del vehicle, que anava per la GI-641 en direcció a l’Estartit, atropella el jove en un pas de vianants per causes que es desconeixen

Un jove de 17 anys està en estat crític després que aquest dimecres l’atropellessin mentre creuava per un pas de vianants a Torroella de Montgrí (Baix Empordà). La conductora del turisme va xocar contra la víctima per motius que encara es desconeixen. La dona anava per la GI-641 en direcció a l’Estartit.

El xoc va ocasionar lesions greus en el noi i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) el va traslladar a l’Hospital Josep Trueta de Girona, on el van ingressar a la unitat de cures intensives (uci) en estat molt greu.

El dia 8, i a la localitat veïna de Roses (Alt Empordà), situat a menys de 60 km, un matrimoni de nacionalitat francesa també va patir un atropellament creuant un pas de vianants, que els va ocasionar la mort a tots dos. Segons l’informe policial, quan la parella estava creuant després que un vehicle s’aturés per facilitar-los el pas, un altre cotxe que anava pel carril d’avançament els va envestir. La dona, de 68 anys, va morir a l’acte, mentre el marit, que va ser traslladat en helicòpter a l’hospital Josep Trueta, va morir poc després a conseqüència de les ferides.