'Narcoassalts'

Els Mossos investiguen dos crims vinculats a la marihuana en 24 hores

Un home va ser assassinat ahir en una plantació de Flix (Ribera d'Ebre) i un altre ha sigut trobat aquesta tarda en un domicili en flames a Lloret de Mar (Selva)

Les dues morts violentes suposen un nou avís del clima de guerra submergida que viuen les organitzacions criminals establertes a Catalunya

undefined54662968 pla general del cam de la partida de sebes de flix on hi h200828160825 / Eloi Tost

Els Mossos d’Esquadra investiguen dos homicidis vinculats al narcotràfic de marihuana. El primer cadàver va ser trobat ahir a Flix (Ribera d’Ebre) i el segon ha sigut localitzat aquest divendres a la tarda pels Bombers de la Generalitat en un domicili de Lloret de Mar (Selva). En els dos casos els cossos estaven al costat de plantacions de cànnabis. Són dos crims que, d’entrada, no tenen relació entre si tot i que tots dos connecten amb un context de competència submergida entre diverses organitzacions criminals establertes a Catalunya pel control del negoci de la marihuana. Entre el 2018 i el 2019 aquesta disputa va acumular un total de sis morts violentes. En només 24 hores se n’han registrat dues més. Segons avisen des de fa temps els Mossos, la marihuana s’ha convertit en un negoci de dimensions molt perilloses a Catalunya.