NOVA SENTÈNCIA

L'home condemnat per publicar la foto de la víctima de 'La manada' mentre la violaven es deslliura de la presó

L'Audiència de Navarra confirma la seva culpabilitat, però rebaixa en un dia la seva pena i la redueix a dos anys, cosa que evitarà el seu ingrés a la presó

El jove, ultradretà i que viu a Valladolid, va publicar la imatge de la noia en el seu compte de Twitter i la va anomenar «meuca borratxa»

La Manada

El jutjat número 4 de Pamplona el va condemnar al febrer a dos anys i un dia de presó per publicar en el seu compte de Twitter la imatge de la víctima de ‘La manada’, presa pels agressors durant la violació als Sanfermines del 2016. El jove, de 30 anys i que viu a Valladolid, va difondre la identitat de la noia, la va acusar de mentir i la va insultar. Va recórrer la sentència, que l’obligava a ingressar a la presó. Ara, segons ha conegut EL PERIÓDICO, la Secció Primera de l’Audiència de Navarra confirma la seva condemna per un delicte de revelació de secrets en concurs amb un delicte contra la integritat moral, però rebaixa en un dia la seva pena, i la deixa en dos anys. Amb aquesta mínima rebaixa, el condemnat ja no haurà d’entrar a la presó.