INVESTIGACIÓ OBERTA

Dues baralles més amb arma blanca a Ciutat Vella i Horta

Les víctimes, amb lesions greus, han ingressat a l'Hospital del Mar i el de Sant Pau

Des de dissabte passat hi ha hagut vuit ferits per apunyalament en sis episodis de violència

0f2840b3-b5d3-4d22-a7d3-a26b6f078cd4-hd-web / periodico

La passada matinada ha sigut agitada a Barcelona. A més de la baralla a Nou Barris que ha acabat amb una víctima mortal, hi ha hagut dos apunyalaments més a la capital catalana en les últimes hores.

Un ha tingut lloc després d’un robatori violent al carrer de Sant Pere Més Baix, a prop de la Via Laietana, al districte de Ciutat Vella. Cinc joves magribins li han robat a un home un rellotge de luxe, de 8.000 euros, i després l’han apunyalat a l’esquena. Li han causat una lesió greu, si bé no es tem per la seva vida.

Ha sigut traslladat a l’Hospital del Mar. Els Mossos estan buscant els autors de l’agressió.

Baralla en un pis

D’altra banda, aldistricte d’Horta-Guinardó també s’ha registrat un altre apunyalament. Aquesta vegada ha sigut al’interior d’un pis, que compartien dos homes d’origen magribí.

Per motius que es desconeixen, els dos homes haurien començat a discutir, i s’han ferit amb armes blanques. Un d’ells ha rebut una punyalada al ronyó, i està greu a l’Hospital de Sant Pau. Els dos homes han sigut detinguts.

Vuit ferits en sis apunyalaments en una setmana

Des de dissabte passat a Barcelona s’han registrat vuit víctimes per apunyalaments en sis episodis de violència, sempre a la nit. El primer, dissabte, va deixar dues víctimes de nacionalitat romanesa en un assentament de barraques instal·lat a l’avinguda del Paral·lel. Els altres dos van tenir lloc durant la nit de dilluns a dimarts a Pla de Palau i al Pou de la Figuera (barri de la Ribera). Alsdos d’aquesta matinada, que deixen tres ferits, fa falta sumar-hi el de la nit de dimecres, que va deixar greument ferit un home africà resident en una nau industrial abandonada del districte de Sant Martí.