La Guàrdia Civil investiga com a crim masclista la mort d'una parella a Huelva

Els veïns van sentir crits i avisos d'auxili a les vuit del matí

zentauroepp48539816 soc190608161105 / David Arjona

La Guàrdia Civil investiga com a possible cas de violència de gènere la mort d’una parella cubana al seu pis del municipi d’Ayamonte (Huelva). El servei d’emergències ha sigut avisat a les 8.30 del matí d’aquest dissabte, després de diverses trucades dels veïns que alertaven de crits a l’habitatge. 

L’alcalde en funcions de la localitat, Alberto Fernández, ha explicat a EFE que la possibilitat que hagi sigut un cas de violència de gènere es maneja en aquests moments.

Segons ha avançat el portal digital HuelvaHoy, les víctimes són un home i una dona de mitjana edat i d’origen cubà. Ell col·laborava en un diari portuguès i ella regentava una floristeria. Aquest mateix diari apunta que a l’escena del crim ell tenia un ganivet a la mà i ella un martell.

La primera trucada d’avís s’ha produït a les 8.30 del matí d’avui. Diversos veïns han trucat al telèfon d’emergències 112 Andalusia alertant de l’existència de crits i avisos d’auxili. La Guàrdia Civil i el servei mèdic urgent es van personar a la vivenda del carrer José de Espronceda, però no van poder salvar la vida d’aquestes persones.