Avís dels Mossos

Vídeo | Compte: els punxarodes també actuen als peatges

Els Mossos difonen un vídeo amb imatges reals sobre com actuen els lladres a la carretera

cymbl6hlxk-ta fn / periodico

No és un delicte nou. Els punxarodes són experts en el robatori a la carretera. Roben en àrees de servei o en aparcaments i renoven constantment les tècniques de pillatge amb l’objectiu de saquejar-te el cotxe. Els Mossos, ara que amb el bon temps augmenten els desplaçaments a la carretera, han alertat, a través d’un vídeo penjat a les xarxes socials amb imatges reals, que també actuen als peatges de les autopistes. Així que vigila el cotxe que va darrere teu.

El mètode sol ser sempre el mateix: punxen la roda d’un vehicle, segueixen les víctimes fins que paren per canviar el pneumàtic, aturen el seu cotxe i ofereixen la seva ajuda per canviar la roda. Amb aquesta falsa col·laboració, un membre de la banda distreu el conductor mentre l’altre, o els altres, desvalisen el cotxe.

Els Mossos aconsellen també a les possibles víctimes que, si se’ls punxa una roda a l’autopista, parin en un lloc segur, utilitzin les armilles reflectores i els triangles d’emergència i es fixin en les persones que es parin a ajudar perquè poden ser lladres.

Temes:

Robatoris