SET DETINGUTS

Mor el menor apallissat per un paquet de tabac a Sant Sebastià

Els agressors, cinc estrangers i dos espanyols, declararan dilluns davant del jutge

disco

El jove de 17 anys que va resultar ferit d’extrema gravetat en una baralla que va tenir lloc la matinada de divendres passat a Sant Sebastià ha mort aquest diumenge a l’Hospital Donostia on es trobava ingressat.

Segons fonts pròximes a la investigació, la baralla va començar per un paquet de tabac. La víctima es va negar a donar cigarrets als agressors, que el van sorprendre després fumant.

64cfddfd-0b04-4ef7-96dd-463abd142bee-hd-web / periodico

Els fets van succeir cap a les 5.00 hores de divendres, al costat del Nàutic de la capital guipuscoana, a l’exterior d’una coneguda discoteca donostiarra. El menor va rebre nombrosos cops i puntades de peu i va resultar greument ferit. Després que els sanitaris li practiquessin maniobres de reanimació cardiopulmonar, va ser traslladat a l’Hospital Donostia en estat d’extrema gravetat.

A més, dos joves més, un amic de la víctima i el seu germà, van resultar ferits lleus al ser agredits quan travaven d’auxiliar el menor.

Set detinguts

L’Ertzaintza va detenir set persones, tots homes d’entre 18 i 25 anys que, segons han detallat les fonts del cas, es tracta de tres romanesos, dos magribins i dos espanyols, la majoria residents a la localitat guipuscoana d’Irun.

Els set arrestats declararan aquest dilluns davant del jutge encarregat del cas, després que aquest diumenge no s’hagin pogut dur a terme les diligències que van justificar la pròrroga de la detenció dictaminada dissabte.

El jutge havia previst interrogar aquest diumenge dos testimonis i visionar el vídeo gravat per una càmera de seguretat de la zona en el qual s’aprecien els fets, però cap d’aquestes diligències s’ha pogut dur a terme, per la qual cosa ha posposat fins demà la declaració dels arrestats.