a l'A-4 a Pinto

Mor una nena de 10 anys i uns altres 4 familiars ferits en un accident de trànsit a Madrid

Els altres afectats són les seves dues germanes i els seus pares, que viatjaven en un monovolum

dzapslwx0aev1

Unamenor de 10 anys ha perdut la vida aquest dissabte en un accident de trànsit en què han resultat ferits els seus pares i les seves dues germanes després d’estampar-se contra una mitjana a la nacional A-4, a l’altura de Pinto, segons han informat fonts del 112 Comunitat de Madrid.

Els serveis d’emergència han rebut la primera trucada cap a la una de la matinada, que informava que s’havia produït un accident de trànsit a l’A-4, al quilòmetre 20 dins del terme municipal de Pinto.

El vehicle sinistrat en qüestió era un monovolum en què viatjava una família composta per cinc persones que ha impactat a la part central de la via, de formigó. El 112 ha enviat de manera immediata una dotació del Summa i de Bombers de la Comunitat de Madrid.

Quan han arribat al lloc dels fets, una menor de 10 anys es trobava en parada cardiorespiratòria. Els serveis mèdics han intentat reanimar-la mitjançant maniobres de reanimació, però han acabat per confirmar la seva mort per politraumatisme.

Les dues germanes de la morta, de 19 i 15 anys respectivament, també han resultat greument ferides. La de 19 es trobava inconscient i en parada cardiorespiratòria. Els serveis mèdics han aconseguit estabilitzar-la i revertir la parada, després ha sigut traslladada amb pronòstic greu a l’Hospital Doce de Octubre. La menor de 15 anys ha sigut traslladada amb pronòstic reservat a l’Hospital Clínic, igual que el pare, de 50 anys i la mare, de 45, que presenta una fractura de pelvis.

Els Bombers de la Comunitat de Madrid han hagut d’excarcerar la mare i la jove de 19 anys, ja que es trobaven atrapades a l’interior del vehicle. La Guàrdia Civil investiga en aquests moments les causes de l’accident.