Tragèdia a Huelva

Bernardo Montoya confessa l'assassinat de Laura Luelmo

El criminal va començar mentint i va acabar confessant a les dues de la matinada

lainz46303499 181218154200

Bernardo Montoya, detingut aquest dimarts per la mort de la jove professora Laura Luelmojove professora Laura Luelmo, ha confessat el crim a les dues de la matinada d’aquest dimecres.

Aquest veí d’El Campillo, que va mantenir segrestada la víctima durant dos o tres dies, la va matar d’un fort cop al front, possiblement, amb una pedra, entre el 14 i el 15 de desembre, segons l’autòpsia. L’assassí ha prestat declaració en presència del seu advocat durant llargues hores a la caserna de Valverde del Camino, on va estar tota la jornada d’ahir dimarts. En un primer moment ha explicat versions increïbles com a coartada, tot i que ha acabat confessant.

De moment no ha transcendit quina part dels fets ha reconegut, a part de l’assassinat de la noia, el cos de la qual va ser trobat seminú, lligat de mans i amb cops i ferides al cap i al coll, en un camí rural cobert d’estepes a La Mimbrera, a uns quatre quilòmetres del poble on la noia de Zamora acabava d’instal·lar-se per feina. La Guàrdia Civil va trobar part de la seva roba a 200 metres d’on poc després van localitzar el cadàver.

► Seguiu l’última hora de Laura Luelmo

Laura Luelmo

Bernardo Montoya Navarro, de 50 anys, va sortir de la presó l’octubre passat, on va complir condemna després de ser condemnat perl’assassinat d’una donade 81 anys a Cortegana (Huelva) el 1995. Montoya va passar 17 anys i nou mesos a la presó, va sortir el març del 2015, però amb prou feines al cap de tres mesos va ser detingut després de cometre dos robatoris amb violència, pels quals va tornar a la presó fins al mes d’octubre passat. Després de quedar en llibertat, es va instal·lar en una casa del carrer Córdoba a El Campillo, propietat del seu pare, ubicadadavant de la de la Laura.

El detingut, a qui es va prendre declaració la setmana passada,  havia estat controlat a tota hora, segons la Guàrdia Civil.  

Temes:

Assassinats