A Cadis

El presumpte violador del seu bebè de 19 mesos queda en llibertat

Un informe forense en el qual es posa en dubte el contagi de la malaltia del papil·loma i la possible violació ha propiciat que el jutge el deixi lliure

rjulve24211240 generico jueces juez mazo tribunal foto 123180717115621

El titular del Jutjat de La Línea de la Concepción (Cadis) que instrueix el cas de la presumpta violació a un bebè de 19 mesos per part del seu pare ha decretat la posada en llibertat de l’acusat després d’haver-li pres declaració.

Fonts properes a la investigació han confirmat a Europa Press aquest fet recordant que "fa uns dies es va decretar el seu ingrés a la presó" per la qual cosa la situació ha generat controvèrsia tant social com entre els investigadors que treballen en el cas des del mes d’agost passat quan el bebè va ser atès a l’hospital de La Línea.

Un informe forense en el qual es posa en dubte el contagi de la malaltia del papil·loma i també la possible violació ha propiciat que el jutge, després de prendre declaració, una vegada més, al pare, hagi decidit deixar-lo en llibertat.

Les fonts policials consultades indiquen que el cas no està tancat, ja que a més d’aquests fets, recorden, també es van localitzar a la vivenda familiar 5.000 paquets de tabac il·legal.

 

Temes:

Violacions