A ALBACETE

El fiscal demana 3 anys de presó a un home per haver robat 50 quilos de patates

El company de l'acusat va immobilitzar l'amo de la finca perquè no pogués trucar a la policia

rjulve18040090 18 01 2012 barcelona pagina mercado miquel sen geroni i c180917141912

El Jutjat Penal número 1 d’Albacete  té previst jutjar aquest dimarts un acusat d’un presumpte delicte de robatori amb violència, pel qual el Ministeri Fiscal li demana una pena de tres anys de presó.

En l’escrit d’acusació de la Fiscalia, a la qual ha tingut accés Europa Press, s’assenyala que, cap a les quatre de la tarda del 15 d’octubre del 2015, l’acusat, junt amb un altre jove menor d’edat, va acudir amb cotxe a un hort tancat en un paratge d’Albacete.

Una vegada dins de la propietat, es van apoderar d’aproximadament 50 quilos de patates, 10 quilos d’albergínies i 8 de pebrots.

Sorpresos per l’amo

Quan l’acusat i el seu acompanyant estaven recollint els productes de l’hort, van ser sorpresos pel propietari del terreny, que, després de preguntar-los què feien allà, va intentar trucar a la Policia amb el seu mòbil.

En aquell moment, el jove que anava amb l’acusat es va llançar sobre el propietari de l’hort i, agafant-lo dels braços per l’esquena, el va immobilitzarper impedir-li que truqués per telèfon, circumstància que va aprofitar l’acusat per apartar el vehicle i poder passar-hi per fugir tots dos amb els productes robats.