A MÚRCIA

La Guàrdia Civil investiga la mort d'un menor, que es va penjar

El nen va ser trobat pels seus familiars a l'habitació de casa seva

Les autoritats educatives asseguren que no consten denúncies per assetjament

zentauroepp42891740 graf2099 murcia 12 04 2018 el delegado de gobierno de la180418122324 / Cristobal Osete

La Guàrdia Civil investiga la mort d'un nen de 12 anys que dimarts va ser trobat penjat a casa seva a La Unión (Múrcia) i ha mort l'endemà a l'hospital on va ser traslladat en estat greu.

El nen, estudiant de primer d'educació secundària a l'institut Sierra Minera de La Unión, va ser trobat per la seva família en una habitació de la casa on residia i va ser atès pels serveis d'emergències que es van desplaçar a la vivenda i que van traslladar el nen al centre hospitalari.

Segons les fonts, la mort s'ha produït a l'hospital Santa María del Rosell de Cartagena, on la seva família també està rebent assistència psicològica.

La Guàrdia Civil ha obert una investigació per aclarir les circumstàncies personals i familiars del menor i determinar si s'ha tret la vida de forma voluntària.

No consta 'bullying'

Per la seva part, un portaveu de la Conselleria d'Educació ha informat a Efe que "no hi havia cap incidència" respecte a aquest alumne ni cap denúncia que patís assetjament escolar al centre on estudiava.

El delegat del Govern a Múrcia, Francisco Bernabé, preguntat en roda de premsa per aquest cas, ha dit que el menor va ser traslladat a l'hospital després de ser trobat per la família, on se'l va intentar reanimar fins en tres ocasions.

Bernabé ha insistit que la investigació de la Guàrdia Civil està oberta i en la seva fase inicial, per la qual cosa no poden transcendir detalls del cas.