A la Laguna

Cosit a trets un home a Tenerife

Els trets es van disparar des d'un cotxe, a l'altura de l'Escola d'Idiomes de La Laguna

zentauroepp18256099 barcelona 09 02 2012 coche patrulla de la policia nacional 180213120803

Un home ha mort aquest dimarts a la nit a conseqüència de diversos trets al carrer Jorge Manrique del municipi de San Cristóbal de La Laguna, a Tenerife, segons ha informat el Govern de les Canàries. Els trets van ser disparats des d'un cotxe, a l'altura de l'Escola d'Idiomes de La Laguna. 

El 112 va rebre una alerta a les 22.15 hores que informava que una persona que es trobava a l'interior d'un vehicle havia rebut diversos trets i que l'autor d'aquests havia fugit de la zona en un altre cotxe. El vehicle des del qual es van fer va ser trobat cremant-se posteriorment a un quilòmetre de la zona del succés. La Policia continua buscant els implicats.

El 112 va activar immediatament els recursos d'emergència necessaris i al lloc es van traslladar una ambulància medicalitzada i una altra de suport vital bàsic del Servei d'Urgències Canari, així com efectius de la Policia Local i la Policia Nacional, que ha assumit la investigació del succés.

A l'arribar, els serveis sanitaris van trobar el ferit en aturada cardiorespiratòria i van procedir a realitzar maniobres de reanimació cardiopulmonar avançades sense èxit. Finalment van confirmar la seva mort.

Temes:

Assassinats