PLA DEL 14 DE JUNY AL 14 DE JULIOL

New York assistirà a la seva cita anual amb Barcelona

El Seagram's NY Hotel s'instal·la a l'Hotel 1898 de la Rambla per oferir el millor de la Gran Poma

Comptarà amb una 'pop up' de Magnolia Bakery, un 'brunch' innovador i els còctels de Dear Irving

seagrams1

New York és la ciutat per excel·lència en què s’inspiren totes les altres. Vibrant, diversa, multicultural, autèntica, creadora de tendències, universal i, alhora, capaç de mantenir l’essència de cada un dels seus cinc ‘boroughs’ i dels barris que s’hi integren. I a més, generosa, perquè una vegada a l’any surt de les seves coordenades físiques per mostrar el millor d’ella mateixa de la mà de Seagram’s Gin i del Seagram’s NY Hotel, que s’instal·la a l’Hotel 1898 de Barcelona del 14 de juny al 14 de juliol.

L’exclusiu hotel de la Rambla permetrà, d’aquesta manera, endinsar-se en la Gran Poma sense haver de creuar l’oceà Atlàntic, amb tota una sèrie d’experiències purament novaiorqueses. Per exemple, poder menjar els ‘cupcakes’ de Magnolia Bakery i sentir-se per un instant com les glamuroses protagonistes de ‘Sexe a Nova York’. A l’interior de l’hotel s’instal·larà una ‘pop up’ que recrearà visualment la típica botiga amb les elaboracions més icòniques com el Carrie Cake o el famós ‘banana púding’.

Un dels salons de l’Hotel 1898, que es convertirà en el Seagram’s New York Hotel.

Molt més que un ‘brunch’

I anem d’un pla clàssic a un altre que forma part de les noves tendències novaiorqueses: el Bingo Brunch, una experiència única i atrevida on pot passar de tot. És un nou format que arriba per primera vegada a Barcelona, dirigit per una ‘drag queen’ que cantarà els números mentre els assistents disfruten d’un espectacular ‘brunch’ amenitzat amb ‘cocktails’ i un DJ: un maridatge que promet.

Òbviament, el Seagram’s NY Hotel, com a cocteleria, jugarà un paper fonamental. I el protagonitzaran Dear Irving i la seva directora, Meaghan Dorman, una exquisida professional del món de la mixología, nomenada Bartender of the Year el 2016. Prepararan una sèrie de còctels que tindran gust d’estiu novaiorquès, com quan es pren la fresca sota un dels roures del Central Park. Tots amb la Seagram’s Gin –la ginebra americana més icònica i sofisticada– com a base, en una demostració que els grans clàssics de la cocteleria també poden evolucionar.

Temes:

Begudes