En joc 42 milions

Loteria Nacional avui: resultats i comprovació de números premiats en el sorteig de dissabte, 19 d’agost del 2023, en directe

Aquest dissabte, 19 d’agost del 2023, se celebra el sorteig de la Loteria Nacional amb un primer premi de 600.000 euros a la sèrie (60.000 euros al dècim). En la rifa d’avui, en la qual es reparteixen un total de 42 milions d’euros, se seleccionen a l’atzar números i premis per als participants que hagin comprat bitllets de loteria en els punts de venda autoritzats, com administracions de loteria i estancs. El procés de selecció de números i premis es fa mitjançant l’ús d’un sistema de bombos i boles numerades del 0 al 9.

En total, hi ha 10 sèries amb 100.000 bitllets cada sèrie. Cada bitllet consta de 10 dècims i cada un costa 6 euros els dissabtes. En el sorteig, que se celebra a les 13 hores al saló de Loteries i Apostes de l’Estat a Madrid, s’extreuen a l’atzar boles numerades que corresponen als números dels bitllets venuts. El procés es fa de manera pública, amb la presència d’un notari i un públic en general que pot presenciar el sorteig en viu o a través de la web de Loteries i Apostes de l’Estat.

Hi ha diferents tipus de premis que es poden obtenir en la Loteria Nacional, incloent-hi el primer premi, segon premi, tercer premi, i altres premis de menys quantitat. La suma del premi varia depenent del sorteig i de la sèrie del bitllet.

EL PERIÓDICO ofereix en directe el sorteig de la Loteria Nacional d’avui: