Sorteig

Demà, pot de 160 milions a l’Euromilions: ¿et passarà com a aquest mecànic si guanyes?

Neil Trotter es va emportar 125 milions el 2014 i explica com és la seva vida ara

  • A la recerca de tres milionaris que no han reclamat el seu Euromilions

  • De captaire a milionària gràcies a la Bonoloto

CAPTURA VÍDEO THE NATIONAL LOTTERY

Si vols ser milionari, aquest divendres tens una oportunitat de fer-ho per la via ràpida. El sorteig de l’Euromilions acumula per al pròxim sorteig un pot amb una quantitat que fa marejar: 160 milions. El sorteig de dimarts va quedar sense guanyadors en la màxima categoria, fet que ha generat una gran expectativa.

Però acumular una fortuna de cop i volta no és digerit per tots de la mateixa manera. Aquests dies ha tornat a la palestra el cas de Neil Trotter, un mecànic britànic que va guanyar el 2014 un pot de l’Euromilions de 125 ‘quilos’. Però ara confessa el que li ha passat amb el pas dels anys. Aquest veí de Coulsdon, al sud de Londres, considera que la seva vida no és el que pensava al rebre el premi. Al contrari, la qualifica de «bastant avorrida».

Uns cotxes i una mansió

Trotter tenia una intuïció que al final es va fer realitat: «Sabia que algun dia seria milionari, que guanyaria la loteria», va confessar en una entrevista a The Mirror. «Solia dir al meu pare que tindria una casa amb un llac i ell em deia: “En els teus somnis, fill”», hi va afegir. I aquests somnis es van materialitzar. Trotter, un gran aficionat als cotxes, es va comprar un Jaguar i un Porsche. També va aconseguir la mansió amb el seu propi llac.

Però aquestes possessions van acabar avorrint-lo. «No haver de treballar era bastant estrany. Aviat vaig descobrir que estar assegut a casa mirant la tele tot el dia era bastant avorrit».

Trotter no va fer cas dels consells que va rebre de Camelot, l’empresa encarregada de gestionar les loteries al Regne Unit, que el va advertir que no fes res amb els seus guanys de forma immediata.

Temes:

Euromilions