BONOLOTO AVUI

Bonoloto: Sorteig del dimecres 13 d’octubre del 2021

Comproveu el resultat del sorteig de la Bonoloto

El resultat del sorteig de la Bonoloto del dimecres 13 d’octubre del 2021 ha sigut la combinació formada pels números:

7-17-23-27-42-46

Complementari: 5

Reintegrament: 3

Recordeu que podeu comprovar els sortejos anteriors de la Bonoloto a la nostra pàgina exclusiva dedicada a aquest sorteig

Els guanyadors dels sis números principals obtenen el premi màxim. També resulten premiats els qui encertin cinc números i el complementari, quatre números o tres números. El reintegrament suposa recuperar els diners de l’aposta.

Els sortejos de la Bonoloto se celebren de dilluns a dissabte. Cada aposta costa 0,50 euros, i consisteix a seleccionar 6 números diferents entre l’1 i el 49. Al segellar la butlleta s’obté un número entre el 0 i el 9 que correspon al reintegrament.

A la Bonoloto hi ha dues modalitats de joc: diària i setmanal. També es poden fer apostes múltiples de fins a 11 números.

Podeu comprovar els resultats d’altres sortejos i loteries al nostre portal dedicat en exclusiva, on podreu consultar-los acabats de publicar per les administracions corresponents.

També podeu accedir a tota la informació sobre la Loteria de Nadal i consultar com buscar un número concret de la Loteria de Nadal 2020.