Substituir la carn i el peix per proteïna d’origen vegetal ha sigut des de sempre l’obsessió de Sònia Hurtado. Llicenciada en Ciència i Tecnologia Alimentària, la va marcar per sempre una visita a un escorxador quan feia el doctorat. D’això fa 15 anys, temps en què ha format part de diverses start-ups amb aquest mateix enfocament. Va ser determinant adonar-se que "la millor font de proteïnes i elements nutricionals es troba al mar i està completament per explotar", afirma.
Nous nutrients
Poseidona llança un substitut de la carn i el peix
El producte, amb ingredients procedents de les algues, "recordarà el gust del mar, serà nutritiu i saborós", expliquen des de la ‘start-up’.

Temes:
El més llegit
- La venda a pes de 'caixes sorpresa' d'Amazon arriba al centre de Barcelona: "És com una loteria"
- Més de 250 professors universitaris exigeixen a la UB que investigui el cas Ramón Flecha
- Luis Enrique ignora Mbappé: «Soc soci culer, per això sempre em motiva jugar contra el Madrid»
- Catalunya, en alerta per fortes pluges: aquestes són les zones on més pot ploure
- Detingut per matar d’una punyalada un multireincident al Prat de Llobregat per una venjança