Substituir la carn i el peix per proteïna d’origen vegetal ha sigut des de sempre l’obsessió de Sònia Hurtado. Llicenciada en Ciència i Tecnologia Alimentària, la va marcar per sempre una visita a un escorxador quan feia el doctorat. D’això fa 15 anys, temps en què ha format part de diverses start-ups amb aquest mateix enfocament. Va ser determinant adonar-se que "la millor font de proteïnes i elements nutricionals es troba al mar i està completament per explotar", afirma.
Nous nutrients
Poseidona llança un substitut de la carn i el peix
El producte, amb ingredients procedents de les algues, "recordarà el gust del mar, serà nutritiu i saborós", expliquen des de la ‘start-up’.

Temes:
El més llegit
- Els veïns surten de les seves ciutats a comprar roba i productes de la llar
- Junts aposta per prohibir als okupes l’empadronament
- L’Ana Julia va rebre a la presó regals dels funcionaris a canvi de sexe
- ¿Qui era la mare del nou Papa, Lleó XIV? Així era Mildred Martínez
- Míchel, hospitalitzat d'urgència per un problema de salut