Amb el canvi climàtic, els ossos bruns de la serralada Cantàbrica cada any hibernen menys, o ni tan sols ho arriben a fer, perquè incideix en la producció de fruits silvestres de què s’alimenten, que cada any tenen unes collites més irregulars [com el nabiu]. És per això que la Fundació Os Bru treballa des de l’any 2020 a plantar milers d’arbres fruiters que funcionin a tall de supermercat per als animals.
L’aliment de 150.000 arbres
El projecte Life Osos amb Futur augmenta la plantació de fruiters perquè els animals, que cada vegada hibernen menys, tinguin més disponibilitat de menjar.
Temes:
El més llegit
- ‘Lock-picking’, el nou sistema per obrir cases sense forçar panys amb què bandes de georgians roben a Espanya
- Els multireincidents se’n van a l’Hospitalet per la pressió policial
- Mor Montse Guillén, la pionera que va triomfar als EUA amb la cuina catalana
- Així és l’acord que el Reial Madrid va tancar amb Xabi Alonso fa mesos per lligar la seva arribada
- BCN busca la fórmula per insuflar una nova vida a la seva plaça més dura