En un carrer de Chamberí

Primera víctima mortal per la Ciarán a Espanya: un arbre mata una jove al mig de Madrid

Emergencia Madrid

Una jove ha mort aquest migdia al caure-li un arbre a sobre quan passejava per un carrer del madrileny districte de Chamberí, i tres persones més han resultat ferides, ha informat un portaveu d’Emergències de la capital.

Els fets han passat cap a les 13 hores d’aquest dijous a l’altura del número 2 del carrer Almagro, al costat d’un parc. Un exemplar de grans dimensions ha caigut, possiblement per culpa dels forts vents que bufen des de la matinada a la capital, i ha colpejat diverses persones.

Una d’elles, una jove de 23 anys, ha mort per la gravetat de les ferides, sense possibilitat de reanimació, com han confirmat els sanitaris del Samur-Protecció Civil que han acudit al lloc. Quatre persones més han resultat ferides, i algunes seran traslladades a l’hospital.

L’arbre s’ha precipitat enmig del carrer, molt a prop de la confluència amb l’avinguda de Santa Engracia. Els bombers de Madrid ja han acudit a la zona per tallar-lo i retirar-lo. També agents de la Policia Nacional i Municipal, que ha tallat el trànsit a la zona. I s’esperen els tècnics d’arbratge de l’ajuntament perquè comprovin l’estat dels arbres de la zona.

Temes:

Borrasca