Durant els últims mesos, els agricultors han deixat en l’aire una vegada i una altra la mateixa pregunta: ¿Si amb la sequera no podem collir, qui alimentarà els catalans? Els responsables dels cultius es referien a la possibilitat de deixar les prestatgeries dels supermercats i les botigues buides. Amb tot, aquesta pregunta (¿qui ens alimentarà i com?) té respostes múltiples. La realitat és que, en aquests moments, una gran part del que produeixen els agricultors catalans no acaba a prop de casa, sinó directament a l’estranger.
Alimentació sostenible
Catalunya ampliarà les seves hectàrees cultivables per arribar a produir un 50% del que consumeix

El més llegit
- Telescopis de tot el món observen l’arribada d’un gegantí objecte interestel·lar al nostre Sistema Solar
- Molts turistes confonen Mallorca amb França i creuen que l'alemany és l'idioma oficial, segons una enquesta de carrer a Palma
- Els funcionaris de l’Estat cobraran una paga per retards i la pujada del 0,5% en la nòmina de juliol
- Pakito i Akkaspace, dos ‘hackers’ adolescents
- Cancel·lat el concert de Fito Páez que havia d'inaugurar el festival de Cap Roig