Investigació oberta

El conductor de Calafat va llançar el cotxe al mar voluntàriament després de patir un brot psicòtic

Bombers

Els Mossos d’Esquadra sospiten que el conductor del cotxe accidentat a Calafat, al municipi de l’Ametlla de Mar (Tarragona), dissabte a la nit, va precipitar intencionadament el vehicle al mar. Segons ha explicat la policia catalana, l’home va patir un brot psicòtic en el moment en què va llançar el cotxe a l’aigua. A conseqüència d’aquest succés, els dos altres ocupants del cotxe, que eren els pares del conductor, van morir.

El sospitós, que va aconseguir sobreviure, va ser atès a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa (Tarragona) i després va ser traslladat a un centre psiquiàtric d’Amposta (Tarragona), on continua ingressat.

El relat dels testimonis que van veure l’accident, que expliquen que el vehicle va circular a gran velocitat per una avinguda d’una urbanització pròxima i després es va endinsar en una zona boscosa des d’on es va precipitar, reforça les sospites dels Mossos d’Esquadra.

A més, en el moment del rescat, la policia va trobar l’home a més de 300 metres de distància del vehicle submergit i nedant mar endins.

Els Mossos d’Esquadra han confirmat que la investigació del cas encara continua oberta.