El pla de gestió de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) és clar: quan l’aigua escasseja, la primera prioritat és l’aigua de boca. El consum agrícola se situa en el segon lloc d’aquesta escala jeràrquica que determina quines necessitats han de passar per davant de les altres. Els usos turístics no apareixen fins a la cinquena posició de la llista.
Crisi hídrica a Catalunya
Camps sense regar entre càmpings i apartaments: el «poc sacrifici» del turisme indigna l’agricultura
Temes:
Medi ambient sostenibilitat Aigua Agricultura Sequera Turisme Agència Catalana de l'Aigua (ACA) Gestió de l'aigua
El més llegit
- Guillermo Mattioli, degà del Col·legi Oficial de Psicològia de Catalunya: "El missatge de Marian Rojas Estapé és fals i cruel"
- Professors de ciències amenacen amb no corregir els exàmens de la Selectivitat si Educació no rectifica la fusió de matèries
- Laporta i el seu soci moldau activen "una mina d’or"
- Sancionada una treballadora per fingir que era muda i cobrar durant 16 anys una pensió
- Transports certifica 13 viatges oficials d’Ábalos amb Jésica Rodríguez