El negoci del luxe s’alimenta de propostes exclusives, plaers únics i experiències inimitables, però hi ha un bé que cotitza per sobre de tots aquests valors tan atractius com caducs: el temps. A Vega Sicilia, una de les poque marques espanyoles que competeixen en el sector de l’‘alt standing’ internacional –en el seu cas en el terreny del vi–, ho saben prou bé. Elaboren i comercialitzen un dels vins més cotitzats del món, el seu nom és sinònim d’exquisidesa i les seves ampolles només es deixen veure sobre les estovalles més exclusives. No obstant, la matèria primera que més es palpa al celler val·lisoletà no és el suc del raïm fermentat, sinó el temps.
Entendre-hi més
Vega Sicilia: els secrets del celler que converteix el temps en vi (de luxe)

Temes:
El més llegit
- Entre el dolor i la nostàlgia
- «Dinar de 10»: els elogis al millor restaurant de Cornellà de Llobregat, segons Tripadvisor
- Com controlar la temperatura de casa? Com dormir? Sis consells davant les onades de calor
- Artur Mas, l’expresident que més gasta
- Mor una treballadora del servei de neteja municipal de Barcelona en plena onada de calor