El negoci del luxe s’alimenta de propostes exclusives, plaers únics i experiències inimitables, però hi ha un bé que cotitza per sobre de tots aquests valors tan atractius com caducs: el temps. A Vega Sicilia, una de les poque marques espanyoles que competeixen en el sector de l’‘alt standing’ internacional –en el seu cas en el terreny del vi–, ho saben prou bé. Elaboren i comercialitzen un dels vins més cotitzats del món, el seu nom és sinònim d’exquisidesa i les seves ampolles només es deixen veure sobre les estovalles més exclusives. No obstant, la matèria primera que més es palpa al celler val·lisoletà no és el suc del raïm fermentat, sinó el temps.
Entendre-hi més
Vega Sicilia: els secrets del celler que converteix el temps en vi (de luxe)

Temes:
El més llegit
- La jove de l’Hospitalet presa set anys a Oman torna a casa
- Set projectes multiplicaran la potència cultural de Barcelona
- Catalunya ultima un pla per fitxar científics dels EUA
- La IA aposta per aquest barri de Barcelona per viure: "On tradició i modernitat es troben"
- De fabricar energia a fabricar cultura