Educació

«¿Quina merda teniu els pares al cap?»: un titellaire carrega contra les famílies per un boicot infantil a la seva funció

TikTok

El titellaire Mario Enzo ha compartit en el seu perfil de TikTok, no sense cert dramatisme incendiat, el que, segons ell, «no ha viscut en la vida»: que el comportament del públic infantil havia boicotejat la seva funció en ple carrer. «Em sento com en la merda com a artista i com a persona, estic flipant en colors».

@marioezno♬ so original – Mario Ezno

Segons el seu relat, «els nens han començat a pegar el titella i a fer de tot» i un d’ells, assegura, «li ha enganxat un moc». Aquest repertori d’incidències l’han portat a llançar a les xarxes una andanada contra els pares i la seva presumpta falta d’educació. «¿Quina merda teniu al cap? Teniu fills i la responsabilitat és vostra», segueix el titellaire en un monòleg incendiat. «M’han rebentat la funció i ni un pare, ni un, ha agafat el seu fill pel braç i li ha dit que això no es fa».

El vídeo ha corregut per la plataforma de manera infecciosa i els usuaris s’han repartit entre els que han compartit la seva indignació i els que han ironitzat amb la diatriba del titellaire. «Enzo ha descobert els nens», ha escrit un d’ells.

Temes:

Educació Pares