Crim masclista

Prop de 6.000 persones es concentren a Cornellà per rebutjar l’últim crim masclista

MAria

Gairebé 6.000 persones, segons la Guàrdia Urbana de Cornellà de Llobregat, s’han concentrat al municipi aquest diumenge cap al tard per rebutjar l’últim crim masclista a la ciutat.

El succés ha tingut lloc quan un home de 34 anys ha assassinat presumptament la seva parella, de 39, al pis que compartien amb el seu fill de 2 anys, que era a la vivenda en el moment de l’incident.

Condemna rotunda

En una declaració institucional, s’ha condemnat «de forma rotunda i enèrgica» l’assassinat d’una dona a mans de la seva parella i s’ha mostrat solidaritat cap a la família de la víctima.

Per la seva banda, la consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge, també ha mostrat «rebuig, indignació i consternació» pels fets.

A l’acte celebrat a la plaça de Catalunya han assistit alguns dels artistes que aquesta tarda havien d’actuar a Cornellà amb motiu de les festes del Corpus, com Nil Moliner o Alfred Garcia, i els Castellers de Cornellà han fet un pilar en símbol de dol.

Succés de matinada

L’assassinat masclista ha tingut lloc a altes hores de la matinada, davant la presència del fill menor de la parella, així com diversos familiars que vivien a la mateixa la vivenda, situada a la frontera entre Sant Ildefons i Gavarra.

Els veïns de la zona han confirmat les baralles entre la parella i els maltractaments de l’home a la dona

Temes:

Cornellà