Va començar dijous

Accessos tallats i més de 24 hores de festa a la ‘rave’ il·legal en un poble de Girona

Els Mossos controlen les entrades a la vella pedrera de Sant Jordi Desvalls, on es concentren unes 200 persones

Els Mossos d'Esquadra controlen aquest dissabte al matí l’accés a la festa il·legal que des de la matinada de divendres se celebra en una pedrera a prop del municipi de Sant Jordi Desvalls, a la comarca del Gironès. Unes 200 persones participen en la ‘rave’ que va començar dijous a la nit a uns 23 quilòmetres de Girona i que fa més de 24 hores que sona música ininterrompudament.

Els agents van rebre el primer avís cap a les 5 de la matinada de divendres i es van desplaçar al lloc. La festa transcorre de manera «pacífica», han explicat fonts de la policia catalana a Europa Press.

Malgrat haver-ne tallat els accessos, alguns assistents van seguir arribant a peu divendres a la ‘rave’. Ara per ara, la policia no s’ha plantejat desallotjar el lloc.

Els agents han comptabilitzat uns 60 vehicles concentrats. La zona que allotja el sarau és de difícil accés i queda lluny del nucli urbà de Sant Jordi Desvalls, de 830 habitants.

Una veïna de Sant Joan de Mollet, municipi limítrof a Sant Jordi, Meritxell Fernández, va explicar divendres a l’ACN que aquestes festes a la zona «són habituals». Va assegurar que van arribar a sentir-ne la música, però que les ‘raves’ molesten més quan se celebren a l’estiu.