A la L1

Detingut per presumptament apunyalar fins matar un home al metro de Barcelona

Els Mossos d’Esquadra arresten un home per presumptament cometre el crim en una parada a l’altura de l’Hospitalet

metro-barcelona

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home per presumptament matar-ne un altre amb una arma blanca al metro de Barcelona. Els fets han passat a la línia 1, a l’altura de l’Hospitalet de Llobregat. És a dir, entre les parades de Santa Eulàlia i Hospital de Bellvitge (final de línia). L’avís ha arribat a les 4.45 hores de la matinada, quan s’ha alertat de la presència d’una persona ferida.

El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) s’hi ha desplaçat ràpidament però no ha pogut salvar-li la vida i ha mort allà mateix. Els Mossos han localitzat i detingut al lloc un home com a autor de l’agressió. Una altra persona també ha resultat ferida en la baralla i ha sigut evacuada a l’hospital. La Divisió d’Investigació Criminal ha obert una investigació per aclarir els fets.

Aquesta nit la policia catalana també ha rebut l’avís d’un altre mort per arma blanca, al districte de Sants-Montjuïc. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’alerta que a les 5.25 hores de la matinada hi havia dues persones ferides a la plaça del Nou. Una ha mort i l’altra ha sigut evacuada a l’hospital. De moment no hi ha detinguts.

Temes:

Barcelona Metro