Grans cuiners proposen solucions semblants al pla que té la Generalitat amb el senglar. Alguns reivindiquen reprendre el fil de la tradició i menjar sense dubtar el que la terra i el mar ofereixen amb més abundància. «És el que s’ha fet sempre i així s’hauria de mantenir», reclama Maria Nicolau, responsable dels fogons del restaurant Ferrer de Tall.
Alternativa alimentària
Cuinar espècies invasores, del senglar al coipú: una solució de la gastronomia per a les plagues
«Porteu-me coipú i el cuinaré. Hem d’adaptar-nos i menjar el que hi hagi», defensa la xef Maria Nicolau

El més llegit
- Sandro Rosell i els seus amics especials de presó: dos funcionaris, dos exinterns i un capellà
- Cunyades de luxe en la gala més top
- RTVE demanarà una auditoria del televot espanyol després del suport aclaparador a Israel
- Un nou vídeo de l’atropellament massiu a Cornellà revela que la conductora ja havia arrossegat aficionats abans
- Àustria guanya Eurovisió i Melody s’immola