Grans cuiners proposen solucions semblants al pla que té la Generalitat amb el senglar. Alguns reivindiquen reprendre el fil de la tradició i menjar sense dubtar el que la terra i el mar ofereixen amb més abundància. «És el que s’ha fet sempre i així s’hauria de mantenir», reclama Maria Nicolau, responsable dels fogons del restaurant Ferrer de Tall.
Alternativa alimentària
Cuinar espècies invasores, del senglar al coipú: una solució de la gastronomia per a les plagues
«Porteu-me coipú i el cuinaré. Hem d’adaptar-nos i menjar el que hi hagi», defensa la xef Maria Nicolau

El més llegit
- La venda a pes de 'caixes sorpresa' d'Amazon arriba al centre de Barcelona: "És com una loteria"
- Més de 250 professors universitaris exigeixen a la UB que investigui el cas Ramón Flecha
- Luis Enrique ignora Mbappé: «Soc soci culer, per això sempre em motiva jugar contra el Madrid»
- Catalunya, en alerta per fortes pluges: aquestes són les zones on més pot ploure
- Detingut per matar d’una punyalada un multireincident al Prat de Llobregat per una venjança