Accident de trànsit

Llibertat amb càrrecs per a l’home que presumptament va atropellar dos vianants a Navarcles

  • El noi, de 20 anys, va ser detingut per un presumpte delicte d’homicidi imprudent

REGIÓ 7

El detingut per presumptament haver atropellat mortalment dos vianants al carrer Tèxtil de Navarcles (Barcelona) ha quedat en llibertat amb càrrecs aquest diumenge després de passar a disposició judicial, segons han explicat fonts de Mossos d’Esquadra a Europa Press. Les mateixes fonts han explicat que el jove conductor, de 20 anys, va quedar detingut per un presumpte delicte d’homicidi imprudent i que va passar aquest diumenge al matí a disposició judicial.

Els fets van passar dissabte al migdia, quan el conductor suposadament va atropellar dues persones. Per motius que es desconeixen i que s’estan investigant, el vehicle que conduïa va perdre el control i va envestir les dues persones que, pel que sembla, passejaven per allà. El conductor, un noi de 20 anys de Navarcles, va ser detingut pels Mossos d’Esquadra com a presumpte autor de dos homicidis involuntaris.

L’accident es va produir al carrer Tèxtil, al polígon industrial de Navarcles, i prop d’una zona d’aparcaments. Les víctimes són un home i una dona coneguts a la localitat. El conductor, un jove de Navarcles que conduïa un Subaru, es va aturar i va esperar que arribés la policia. En un primer moment va ser traslladat a l’hospital de Sant Joan de Déu de Manresa, on se li va fer un examen mèdic que no va trobar ferides significatives. L’acusat va donar negatiu en drogues i alcohol.

Temes:

Successos