A Sant Andreu

VÍDEO | Una dona de 70 anys, ferida lleu en un aparatós incendi a Barcelona

  • Els veïns van poder tornar a casa seva quan els bombers van extingir les flames perquè l’estructura de la finca no va quedar afectada pel sinistre

Els Bombers de l’Ajuntament de Barcelona van sufocar ahir divendres a la nit, cap a les 23.00 hores, un incendi que es va declarar a la quarta planta d’un edifici ubicat a la rambla Onze de Setembre. En el sinistre, que va obligar a tallar completament un tram d’aquesta via del districte de Sant Andreu, va resultar ferida lleu una dona de 70 anys que va haver de ser trasllada d’urgència a l’hospital de la Vall d’Hebron.

El dens fum que va generar la combustió va obligar a desallotjar els veïns del bloc. Però després d’apagar les flames, els bombers van deixar que tornessin als seus domicilis a causa que l’estructura de la finca no va quedar afectada. Fonts municipals aclareixen que no va fer falta que els serveis socials de l’Ajuntament reallotgessin ningú.

«Hi havia molt fum i el carrer es va omplir de bombers i policies», explica José Manuel López, el veí que va gravar les imatges que acompanyen aquesta notícia. «Vam veure també adults i nens amb mantes tèrmiques facilitades pels equips d’emergència», detalla.

Malgrat el gran desplegament d’efectius que va requerir l’emergència, i de l’abundant fum que va complicar l’accés dels bombers fins al sinistre a través de l’escala del camió, hi va haver només un únic ferit i de poca gravetat: la dona que ja es recupera a l’hospital.

Temes:

Successos