Investigació oberta

Identificats 10 joves com a autors de les agressions homòfobes de Sitges

  • Quatre dels nois són menors i la resta tenen entre 18 i 23 anys

La Policia Local de Sitges ha identificat 10 joves com a autors de les dues agressions homòfobes que van tenir lloc la nit de Cap d’Any davant un local d’oci nocturn del municipi. 4 dels identificats són menors (dos tenen 15 anys), mentre que la resta tenen entre 18 i 23 anys, segons informa l’agència ACN.

Segons les mateixes fonts, la majoria dels agressors són veïns de Vilanova i la Geltrú, dos són de Sitges i un és d’Olèrdola (Alt Penedès).

La Policia Local ha traslladat la investigació als Mossos d’Esquadra, que han assumit la causa i pròximament decidiran si practiquen alguna detenció.

Els fets van tenir lloc al voltant de les sis de la matinada de l’1 de gener, quan un grup de joves va entrar a crits al carrer de Joan Tarrida, a la zona gai del municipi, i repartir cops de puny i puntades de peu a les persones que es trobaven a l’exterior del bar musical Bukkake. Després d’això, els agressors van sortir corrents.

En un vídeo gravat per un veí es podia veure uns vuit nois i dues noies que es dirigien carrer avall i que, a l’altura del local d’oci, s’encaraven amb unes persones que estaven parlant. Alguns dels agredits acaben a terra, mentre els atacants continuen la seva acció.