Educació

El Govern aprova gairebé 100 milions per a actuacions en 21 escoles

  •  Les obres –reivindicacions històriques a 12 escoles, 5 instituts i 4 instituts escola– permetran la retirada de 41 barracons escolars

BARCELONA 19/02/2010 BCN REPORTAJE DE LA HORA DEL PATIO EN EL CEIP MEDITERRANIA EN BARRACONES MOMENTANIAMENTE , FOTO DE RICARD CUGAT / RICARD CUGAT (Bcn)

El Govern ha aprovat aquest dimarts 21 noves construccions i «grans actuacions» en centres educatius catalans per un valor de gairebé 100 milions (98.389.936 euros). Aquestes actuacions, assenyalen, «donen resposta a necessitats territorials històriques». Les esperades i reivindicades obres afectaran en concret 12 escoles, 5 instituts i 4 instituts escola, i la seva aprovació s’ha fet en el marc del Programa d’encàrrecs d’actuacions (PETI).

Entre les 21 actuacions en centres educatius, hi ha set ampliacions, sis noves construccions, cinc substitucions, dues «adequacions» i una que suposa alhora una substitució i una ampliació.

Quant a la distribució per tipus de centres, 12 de les obres es portaran a terme en escoles, cinc en instituts i quatre seran en instituts escola, distribuïts per tot Catalunya. Unes actuacions que permetran la retirada de 41 barracons escolars.