Accident

Un home de 64 anys mor al caure des d’un accés a una cala de Santa Cristina d’Aro

La víctima s’ha precipitat uns 20 metres i els serveis d’emergència no l’han pogut reanimar

Un home de 64 anys ha mort aquest diumenge al caure per un camí d’accés a la cala del senyor Ramon, al terme municipal de Santa Cristina de Aro (Baix Empordà).

Els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís de l’accident a les 14.47 hores i han activat un helicòpter de rescat amb personal del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) i tres dotacions terrestres, així com un helicòpter amb personal del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

La víctima s’ha precipitat uns 20 metres i els serveis mèdics no l’han pogut reanimar malgrat intentar-ho durant uns 10 minuts.

El difunt és un veí de Badalona a qui acompanyava un menor, que ha resultat il·lès.

Rescat a Camprodon

Paral·lelament, els Bombers han informat del rescat, aquest diumenge a Camprodon (Ripollès), d’un home amb problemes de salut que feia temps que vivia en una tenda de campanya.

L’han trobat uns excursionistes que caminaven pel pla d’en Plata cap a les 10.45 hores. A les 11.13 hores, efectius dels GRAE han arribat amb helicòpter i han traslladat el ferit fins a Olot, on l’esperava una ambulància del SEM que l’ha portat a l’hospital de la capital de la Garrotxa.

L’home, de 39 anys, és veí de Calonge (Baix Empordà).

Temes:

Ofegats