A l’Arieja

Sis morts i quatre ferits greus al xocar frontalment dos cotxes a prop d’Andorra

Sis persones han mort aquest divendres i quatre han resultat ferides de gravetat en un xoc frontal entre dos vehicles, un de matriculat a Espanya, a la carretera que va de Tolosa a Andorra, al departament francès de l’Arieja.

El sinistre va tenir lloc a la nacional (RN) 20 a l’altura del municipi de Savignac les Ormeaux, a prop d’Ax les Thermes, va explicar a Efe una portaveu de la prefectura (delegació del Govern) de l’Arieja.

A més dels sis morts, dues persones van quedar ferides molt greus «en urgència absoluta» i van ser transportades amb helicòpter a l’hospital Purpan de Tolosa, va assenyalar la portaveu.

Dues més estaven en «urgència relativa» i van ser evacuades amb ambulància a un altre hospital.

Segons el diari ‘La Depêche’, dos cotxes van estar implicats en el xoc, un Toyota Corolla amb francesos en què hi va haver quatre víctimes mortals, dos nens, i un Peugeot Expert amb matrícula espanyola en què hi va haver dos morts més.

L’accident va passar a les proximitats del viaducte de Najar i va obligar a desviar la circulació a la carretera d’Andorra, molt transitada en aquestes dates. Segons l’alcalde de la població, no és un lloc perillós.