¿Com se sacrifiquen el peixos a les piscifactories? Per hipotèrmia. Morir de fred, vagi això per davant, és una dolorosa agonia. Un llobarro, una orada o una truita, per posar tres exemples d’espècies en què la major part del consum domèstic i de restauració és de piscifactoria triga una hora o més a morir banyat en gel. A aquesta pregunta que en realitat ningú es formula ha decidit donar resposta, amb drons i càmeres ocultes, la Fundació Franz Weber, que no denuncia amb això cap il·legalitat (el buit normatiu sobre aquesta matèria és encara per omplir), però sí una tremenda, des del seu punt de vista, inhumanitat. Per afegir només dues paraules a una frase feta, som com matem el que mengem.
Consum ètic
Els animalistes s’apropen a la inhumanitat de les piscifactories
Una campanya posa èmfasi en la cruel manera amb què es sacrifica els peixos a les granges: mort per hipotèrmia
barcelona/Foto final peces 1.png /
El més llegit
- Avís de la Policia Nacional quan arribis a casa: «Si els veus, no toquis res»
- L’ajuda de 115 euros al mes que ja pots demanar a la Seguretat Social
- Així estan les enquestes de les eleccions a Catalunya
- El futur hospital del Vallès Occidental crearà un barri
- Les pluges a Catalunya deixen els pantans per sobre del 18%