¿Com se sacrifiquen el peixos a les piscifactories? Per hipotèrmia. Morir de fred, vagi això per davant, és una dolorosa agonia. Un llobarro, una orada o una truita, per posar tres exemples d’espècies en què la major part del consum domèstic i de restauració és de piscifactoria triga una hora o més a morir banyat en gel. A aquesta pregunta que en realitat ningú es formula ha decidit donar resposta, amb drons i càmeres ocultes, la Fundació Franz Weber, que no denuncia amb això cap il·legalitat (el buit normatiu sobre aquesta matèria és encara per omplir), però sí una tremenda, des del seu punt de vista, inhumanitat. Per afegir només dues paraules a una frase feta, som com matem el que mengem.
Consum ètic
Els animalistes s’apropen a la inhumanitat de les piscifactories
Una campanya posa èmfasi en la cruel manera amb què es sacrifica els peixos a les granges: mort per hipotèrmia

barcelona/Foto final peces 1.png /
El més llegit
- Així queden els preus dels títols de transport públic a Barcelona fins que acabi el 2025
- Escac i mat de les futbolistes al Llevant Badalona: «És el circ més gran que he viscut com a professional»
- Cerdán no entrega l’acta de diputat i augmenta el nerviosisme del PSOE
- L’UCO apuntala el relat d’Aldama de les comissions per obres públiques
- El soterrament de les vies a Sant Feliu de Llobregat, la presumpta manipulació de Koldo, Ábalos i Cerdán a Catalunya