GI-512

Un mort i dos ferits en un xoc frontal a Fogars de la Selva

A banda dels dos cotxes que han impactat de cara, un tercer ha col·lidit amb els dos primers

Tremp Pallars Jussa Lleida 01-12-2020 La residencia geriatrica de Tremp (Fundacio Fiella-Sant Hospital de Tremp) ha sofert un brot important de COVID19 amb moltes defuncions Tresllat en ambulancia d un dels residents a l hospital Foto Jordi V Pou / Foto Jordi V Pou

Una persona ha mort i dues més han resultat ferides amb lesions de gravetat menor en un xoc frontal que ha tingut lloc aquest dijous al quilòmetre cinc de la carretera GI-512, al terme municipal de Fogars de la Selva (Barcelona), segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

Els fets han tingut lloc cap a dos quarts de sis de la tarda en sentit Blanes i a part dels dos cotxes que han impactat de cara, un tercer ha col·lidit amb els dos primers poc després.

Els dos ferits han sigut traslladats als hospitals de Calella i Blanes. Amb aquesta víctima, són 81 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Arran de la incidència s’han activat diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Quant a l’afectació viària, la carretera ha sigut totalment tallada fins a dos quarts de vuit de la tarda, quan s’ha pogut habilitar un pas alternatiu.